Home Kom in de Peuk

Kom in de Peuk

We hebben groot nieuws! De Oranjevereniging Valkenburg heeft ‘De Peuk’ overgenomen, ons geliefde lokale buurthuis. We zijn verheugd om hier een bruisende plek van te maken waar we activiteiten voor alle doelgroepen in onze gemeenschap kunnen organiseren. We hebben al wat geweldige ideeΓ«n, maar we hebben jouw inbreng nodig om het buurthuis nog levendiger en dynamischer te maken.

Om onze nieuwe start te vieren, nodigen we iedereen uit voor een open avond op vrijdag 11 augustus vanaf 20.00 uur. Loop binnen, maak kennis met ‘De Peuk’ en laat ons weten wat je denkt. Heb je een idee voor een optreden? Wil je deelnemen aan een feestavond? Heb je suggesties voor een nieuwe activiteit? Wij zijn er om te luisteren en samen kunnen we ‘De Peuk’ omtoveren tot een centrum waarin iedereen zich kan vinden.

En dat is nog niet alles. Op de avond zelf kun je je ook inschrijven voor verschillende activiteiten. Door je in te schrijven maak je kans op een aantal leuke prijzen. Dus waarom zou je niet meedoen en kans maken op iets speciaals?

Om de avond nog wat extra gezelligheid te geven, zorgen wij voor heerlijke hapjes en drankjes. En omdat we iets te vieren hebben, trakteren wij op het eerste drankje!

Dus noteer de datum in je agenda, kom langs en deel je ideeΓ«n. We kijken uit naar een geweldige avond met jullie allemaal in ‘De Peuk’!

Indien u vragen heeft, mail deze vooral naar: info@ov-wilhelmina-valkenburg.nl

Volg ons op Instagram