Home Programma Kinderoptocht

Kinderoptocht

THEMA: Flora & Fauna

Jarenlang heeft de familie Van Leeuwen ons verblijd met prachtige trekkers en karren tijdens de optocht. De stijgende verzekeringkosten en strengere veiligheidseisen hebben ons echter genoodzaakt een andere koers te varen. Ondanks onze zoektocht naar alternatieven, bleek dit niet mogelijk. Toch willen we de familie Van Leeuwen van harte bedanken voor hun onvermoeibare inzet en een warm rood/geel hart toedragen!

Dit jaar krijgen de allerkleinsten van Kok Kinderopvang, Opstapje, Peuterburg, Peuterpret en Binnenstebuiten de unieke kans om de optocht voorop te lopen! Begeleiding door ouders, opa’s en oma’s is noodzakelijk – de verantwoordelijkheid voor de kinderen ligt bij hen tijdens de optocht. We begrijpen dat niet elk kleintje de hele route zal voltooien. Daarom is er een vast afstapmoment bij Slagerij Timmers. Van daaruit kunnen jullie je weg vervolgen naar het Castellumplein om op de rest van de groep te wachten.

Opstelling:
Brandweer, auto burgemeester, Co Caps, de jongste kinderen van Kok Binnenste Buiten ,Peuterburg, KC β€˜t & Peuterpret, Het Opstapje, De Dubbelburg en CBS de Burcht.

Let op!
Gewijzigde route:
Frankenburg – Glasbergenlaan – Joghtlaan – Katwijkerweg – Hoofdstraat (rechtsaf slagerij Timmers uitstap punt kleintjes) – Boonrak – Middenweg – Castellumplein

Als dank voor hun inzet nodigen we alle docenten na de kinderoptocht uit voor koffie/thee en gebak op onze nieuwe locatie bij De Peuk (Rekreatiepad 3). Bij slecht weer, houd onze sociale media in de gaten voor updates!

 

Datum: 14-09-2023
Tijd: 9:30 – 12:00

Volg ons op Instagram