Home Programma Koningsdag Muziekfeest

Koningsdag Muziekfeest

Beste inwoners van Valkenburg, dit jaar gaat het ons lukken! Samen met het voltallige bestuur, de commissieleden, vrijwilligers en alle (toekomstige) sponsoren, trekken wij alles uit de kast. Op 27 april vieren wij de verjaardag van Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander extra groots, om hem te feliciteren met zijn 56ste verjaardag. En dat doen wij met o.a. een GRATIS muziekfeest op het Dorpsplein, je hoeft je alleen even online aan te melden voor de gastenlijst! Ontdek hieronder het volledige programma.

DJ Michiel The myth, the legend!

Als jij op ons eerste Koningsdagfeestje bent geweest en natuurlijk Rock’n Horse hebt meegemaakt, weet je als geen ander: met DJ Michiel gaat het dak er af! En dit jaar misschien wel letterlijk, want het Koningsdag feest is overdekt. Weer of geen weer, wij gaan los op DJ Michiel en zijn lekkere beats. En als klapper op de vuurpijl treed hij dit keer op met een band! Dit beloofd een spektakel dat je niet wilt missen.

Daarnaast kun je rekenen op muzikaal top-entertainment met een energieke podiumpresentatie: DΓ‘t is natuurlijk de band: SoulBeach!

De SoulBeach-show is een wervelende hitsensatie die je van begin tot eind een avond vol beleving geeft. Hits van vroeger worden in hoog tempo afgewisseld met de hits van nu en samengevoegd in verrassende medleys en vette mash-ups! De unieke verlichte podiumdelen en instrumenten, de hoogglans witte vleugel en de spectaculaire lichtshow zorgen voor een geweldige uitstraling; een echte toevoeging op elk feest en op elke locatie.

Zanger Mark Ebing is landelijk bekend door het winnen van het tv-programma β€œPopstars”. Een echte frontman met een loepzuivere stem en een aanstekelijke dosis energie. Voeg daar vier waanzinnige muzikanten en een ongelooflijk divers repertoire aan toe en je hebt alle ingrediΓ«nten voor een geweldig feest! Kom je ook een dansje wagen?

En tot slot mag ‘onze’ Zanger Bart natuurlijk niet ontbreken! Menig Mart weet hij iedereen weer op te schudden met uiteenlopende muziek zoals o.a. Hardrock, Grunge, Blues, Disco, Funk en Soul. Bovenal weet je nu al dat er fantastische Nederlandstalige covers voorbij komen van onder andere Wolter Kroes, Tino Martin, John West en Andre Hazes en natuurlijk ook zijn eigen hits!

Zien we jou op Koningsdag? Vergeet je dan niet online aan te melden. Dit gaat via een survey, waar je jouw email en naam achterlaat. Dit gaat per persoon, kom je met meerdere mensen moeten deze allemaal apart aanmelden. Als je op aanmelden klikt, zie je een bevestiging. Je ontvangt later een bevestiging met meer informatie over de tijden en het programma via de achter gelaten email.

.

Datum: 27-04-2023
Tijd: 14:00 – 20:00
Kosten: GRATIS

Aanmelden voor de gastenlijst verplicht per persoon. Je kunt niet voor meerdere personen aanmelden.

Volg ons op Instagram