Home Programma Koningsdag

Koningsdag

9:45 Kinderoptocht

Trek je mooiste outfit maar uit de kast, ook dit jaar starten we Koningsdag met een feestelijke optocht! We verzamelen op de Frankenburg en lopen de vaste route door het centrum.

Route:

Frankenburg, Cohortedreef, Duinzicht, Joghtlaan, Torenvalk, Joghtlaan, Katwijkerweg, Hoofdstraat, β€˜t Boonrak, Marinuspoststraat, Middenweg, Castellumplein over naar het Dorpshuis. Kinderen krijgen namens de Oranje Vereniging nog een traktatie. Wij verzoeken u vriendelijk langs de route zoveel mogelijk u auto elders te parkeren

11.00 Aubade & koffiedrinken

Na de kinderoptocht vieren we Koningsdag met de bekende Aubade. Daarna is er mogelijkheid om een bakje koffie te drinken in het Dorpshuis.

11.00 – 14.00 Kinderrommelmarkt

De Rommelmarkt is dit jaar, vanwege het muziekfeest, niet op het Dorpshuisplein, maar op het Castellumplein! Je kunt hier rustig aan je spullen uitstallen en het nodige speelgoed verkopen, en natuurlijk ook weer aankopen!

14.00 – 20.00 Muziekfeest & Springkussens

Vanaf 14.00 uur start op het Dorpshuisplein het (overdekte) muziekfeest. In de sportzaal zal er vermaak geregeld worden, onder voorbehoud in de vorm van springkussens! Samen maken we er een fantastisch feestje van!

Datum: 27 april 2023

Tijd – 9:45 uur

Volg ons op Instagram