Home Programma Rock’n Horse

Rock’n Horse Muziekfeest

Het pittoreske Valkenburg komt op zaterdag 9 september tot leven met een muziekfeest dat je niet wilt missen! Vanaf 19.30 uur wordt de sporthal van het Dorpshuis omgetoverd tot een podium waar de energie vanaf spat. Geniet vanaf 20.00 uur van vier fantastische acts die garant staan voor een nacht vol plezier, muzikale hoogstandjes en een unieke dorpssfeer.

Zet je schrap voor Mad Man, de band die maar één doel heeft: zorg ervoor dat je de volgende dag vrij bent! Hun meedogenloze mix van rock, hip-hop, hardstyle, pop, metal en Nederlandstalige muziek laat je dansen tot je niet meer kunt. Verwacht een wervelende lichtshow en special effects waar je u tegen zegt. Van DJ Michiel weten we één ding zeker: hij maakt van elke gelegenheid een onvergetelijk feest. Dankzij zijn dynamische draaistijl, vlotte interactie met het publiek en zijn brede muziekkeuze blijft de sfeer er altijd in.

Zorg dat je je dansschoenen aan hebt wanneer Barry Badpak het podium betreedt. Deze feestbeesten, bekend van hun hit ‘Waar ga je heen met je kamelenteen?’, weten als geen ander hoe je een zaal op zijn kop zet. En alsof dat nog niet genoeg is, brengt de lokale held zanger Bart Heemskerk het feest naar huis met zijn soulvolle Nederlandstalige muziek.

Voorverkoop tickets zijn beschikbaar voor slechts €10,- voor leden in de pre-sale van 1 t/m 7 augustus en €15,- voor niet-leden vanaf 8 augustus. Het feest gaat door tot 1.00 uur, dus zorg ervoor dat je erbij bent om samen met ons Valkenburg op zijn grondvesten te laten schudden! Mis deze kans niet om deel uit te maken van een onvergetelijke avond vol muziek, dans en feestvreugde.

Datum: 9 september 2023

Tijd – 20:00 uur

Volg ons op Instagram