Home Programma Sportieve Kinderoptocht

Sportieve Kinderoptocht

Torenvalk | 9.30

Na 2 jaar weer de kinderoptocht een activiteit waar de Oranjevereniging altijd erg naar uit kijkt. Het thema sport zal dit jaar de straten van Valkenburg sierlijk vullen. Ook de muziek zal hierop aangepast worden denk bijvoorbeeld aan Shakira met Wake Wake of The Eye of the Tiger van Survivor. 

We vragen u zoveel mogelijk langs de kant van de weg te staan om onze kinderen van Valkenburg toe te klappen. Na afloop drinken wij met de docenten onder genot van koffie en gebak in het kerkzaaltje van de hervormde kerk.

Opstelling: 

Brandweer, Peuterburg, Spelevaren, Geluidswagen 1 , PSZ het opstapje, KOV Binnenste Buiten, Geluidswagen 2, CBS de Burcht, De Dubbelburg, Geluidswagen 3

Route optocht 

Torenvalk, Joghtlaan, Prof dr W Glasbergenlaan, Frankenburg, Claudiusdreef, Middenjoght, Hoofdstraat, ‘t Boonrak, Marinus Poststraat, Marktveld, Middenweg, Castellumplein. 

De tractoren gaan van de kruising Marinus Poststraat/Marktveld door naar de CBS de Burcht, tot hier blijven de kleinste kinderen op de karren zitten. U kinderen kunnen daar dan opgehaald worden. 

Bij regen wordt de optocht uitgesteld tot 13.30 uur. Uitsluitend in overleg met Oranje Vereniging Wilhelmina en de school leiding.

 

Datum: 15-09-2022
Tijd: 9:30 – 12:00

Volg ons op Instagram