Home Programma De Peuk – Toneelclub Pandora: “Moordwijven”

In de peuk: Toneelclub Pandora met “Moordwijven”

“MOORDWIJVEN”, komedie door Toneelclub Pandora in de Peuk 

Een jaar na de oprichting van Toneelclub Pandora, staan de spelers klaar om hun eerste theaterproductie te gaan spelen. De komedie ‘Moordwijven’ dekt wat betreft de titel ook zeker de lading als het gaat om de medewerkers; de spelers, regisseur en andere medewerkers zijn allemaal dames. De voorstelling is helemaal in eigen beheer geproduceerd en wordt in nauwe samenwerking met de Oranjevereniging “Wilhelmina” uit Valkenburg georganiseerd. Een mooie samenwerking want de OV heeft, als nieuwe beheerder van ‘de Peuk’ hiermee een mooie theaterinvulling en Toneelclub Pandora heeft op haar beurt een geweldige toneellocatie in Valkenburg. 

Naast de leden heeft Pandora gelukkig veel vrijwilligers helpen om de twee voorstellingen in de voorbereidingen en achter de schermen vlekkeloos te laten verlopen. Want zo’n eerste productie blijft voor iedereen spannend. 

Moordwijven Een gemeenschappelijke ruimte in een gevangenis. Hier zitten vijf moordenaressen. Ze worden gedomineerd door de agressieve Margo. Ze zitten in de ruimte omdat er een breuk in waterleiding zou zijn. Ze vertellen elkaar hun leven en de reden waarom ze in de gevangenis zitten. Dan horen ze via de intercom wat de reden is dat ze in de gemeenschappelijke ruimte zijn opgesloten. 

De voorstellingen worden gespeeld op 19 en 20 april in ‘de Peuk’ in Valkenburg (Recreatiepad 3). Kaartjes kosten in de voorverkoop € 10,00 en zijn online te koop via www.toneelclubpandora.nl of bij WijkserviceCentrum ‘Centraal’ aan de Tulpenstraat 16 in Rijnsburg of telefonisch bij Yvon Revet via 06-11720821.

Datum: 19 en 20 april 2024

Tijd – 20:00-22:30 uur

Volg ons op Instagram